Restorasyon Çalışması

Siyasi yaşamının son 20 yılını Alaplı-Ereğli bölgesine hizmet edebilmek için geçiren ve 'Yeni Türkiye' yolunda AK Parti'den Milletvekili Adayı gösterilen bölgenin evladı Faruk Çaturoğlu, bugün Ormanlı Beldesinde hemşerileriyle buluştu.

Ormanlı'da, davul-zurna eşliğinde karşılanan Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve teşkilat üyeleriyle birlikte, pazar yerini ve esnafları ziyaret ederek belde halkını selamladı.

Cuma Namazını Ormanlı Merkez Camiinde kılan Çaturoğlu, çıkışta cami cemaati ile selamlaşmanın ardından, AK Parti Ormanlı Belde Seçim Bürosu açılışını yaptı. Burada toplanan vatandaşlara bir konuşma yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Hükümetleri döneminde Alaplı-Ereğli bölgesine kazandırılan hizmetleri tek tek anlatırken, 7 Haziran'da daha güçlü bir destek istedi.

'HİZMET YOLUNDA BANA YOL ARKADAŞI OLUN'

AK Parti'nin aday gösterdiği bölgenin evladı Faruk Çaturoğlu, yaptığı konuşmada Ormanlı halkıyla bütünleşti. Hemşerilerine 'En Büyük Ormanlı'lı benim' diye seslenen Çaturoğlu; "Kim Ormanlı'lıymış diye sorarlarsa en büyük Ormanlı'lı benim. Buraya bölgemize hizmet getirme adına yol arkadaşlığı için geldim. Ormanlı'nın bende ayrı bir yeri var. Bizim geleneklerimiz, adetlerimiz bir. Tarladaki mahsülümüzden, yaşamımızdaki kaderimiz bir. Seçim geldiği zaman bol keseden atanlara siz bakmayın. 2002 öncesi 70 cente bu ülkeyi muhtaç edenler, AK Parti'nin 13 yılda düzlüğe çıkardığı, Dünyada itibarı olan bir ülkeyi tekrar IMF'nin eline muhtaç edecek, işçisine, memuruna, emeklisine ülkeyi maaş ödeyemeyecek duruma getirecek sabıkalı vaatleriyle ve dünyadaki işbirlikçileriyle ülkede bir koalisyon algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Onlar ne söylerse söylesin boş. Bu Millet, hizmet edeni görür. 8 Haziran'dan sonra sizlerin de desteğiyle bu millete hizmeti yine biz edeceğiz. Kimin ne sorunu varsa yine biz çözeceğiz. Emeklimize, işçimize, memurumuza, çiftcimize ne verilecekse yine biz vereceğiz. Değerli hemşerilerim. Yeni Türkiye yolunda, Ormanlı'mıza yeni hizmetler, Ereğli'mize yeni hizmetler ve Güçlü bir Zonguldak için gelin bana yol arkadaşlığı yapın" dedi.

Ormanlı halkının bağrına bastığı Çaturoğlu'na, Ormanlı Beldesinin önemli isimlerinden eski Belediye Başkanları Yaşar Sever ve Osman Uludağ'da destek vererek birlikte çalıştılar.