Restorasyon Çalışması

ORMANLI BELEDİYESİNİN YENİ ARAÇLARI HİZMETE GİRDİ

Milletvekili Özbakır ve Çaturoğlu’nun da katıldığı törende Ormanlı Belediyesine yeni alınan araçlar törenle hizmete girdi. Çaturoğlu burada yaptığı konuşmasında; “Ormanlı belediyemizin çöp toplama aracına ihtiyacı vardı. Çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda Ormanlı Belediyemize 1 adet Çöp toplama aracı aldık.Sağlık Bakanlığımızda bir adet cenaze nakil aracı verdi. Ayrıca belediyemizin envanterinde bulunan araçların tamiratlarını da Belediyemiz kendi imkânları ile yaptırarak onları da yine yeni araçlarla birlikte tekrar Ormanlı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Ormanlı halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Başkanımızda bu gayretiyle inşallah Ormanlı halkımıza hizmet etmeye devam edecektir. Bizde kendilerine her türlü desteği vereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Çaturoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.  Ormanlı Belediye Başkanı Başol ise yapılan ziyaretten memnun kaldığını ve belediye yapılan destekten dolayı başta Milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.