Restorasyon Çalışması

ORMANLI BELEDİYE BAŞKANI, MHP'DEN İSTİFA EDİP, AK PARTİ'YE GEÇTİ..

Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, MHP'den istifa ederek, AK Parti’ye geçti.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamasında bir süredir kamuoyunda istifası konuşulan Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’un MHP’den istifa etmesinin ardından yapılan istişareler sonucu AK Partiye katılmak için girişimlerin başlatıldığını söyledi. Önceki gün Başol ile bir araya geldiklerini belirten Çakır, “Başka bir partiye mensup iken görüşmede bulunmadık, istifa etmesinin ardından bağımsız kaldı ve kendisi ile görüştük. Genel Merkezimiz, Milletvekili ve İl Başkanlığımıza konu ile ilgili gelişmeleri bildirdik. Yapılan istişareler sonucunda Ormanlı Belediye Başkanımız Bayram Başol, AK Parti’ye geçmiştir. Bundan sonra partimizde bölgemizdeki vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edecektir” dedi.